Downloads

BILLEDER 10. AFDELING. Download zip fil med billeder fra tiende afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 9. AFDELING. Download zip fil med billeder fra niende afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 8. AFDELING. Download zip fil med billeder fra ottende afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 7. AFDELING. Download zip fil med billeder fra syvende afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 6. AFDELING. Download zip fil med billeder fra sjette afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 5. AFDELING. Download zip fil med billeder fra femte afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 4. AFDELING. Download zip fil med billeder fra fjerde afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 3. AFDELING. Download zip fil med billeder fra tredje afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 2. AFDELING. Download zip fil med billeder fra anden afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

BILLEDER 1. AFDELING. Download zip fil med billeder fra første afdeling i jpeg format ved at klikke på knappen til højre.

LOGOPAKKE. Ved at trykke på knappen til højre kan du downloade den officielle Porsche Esports Carrera Cup Danmark, logopakke. Logoerne format og farver må ikke ændres fra original.  

DESIGNSKABELON. Skabelonen til design af iRacing Porsche 911 GT3 Cup bil kan downloades ved at klikke på knappen til højre. Klassesponsorer og placeringer indgår i denne skabelon.

BROADCAST. Skabelonener til billede af kørere og logo, kan downloaded ved at klikke på knappen til højre.

SPOTTER GUIDE. Download Porsche Esports Carrera Cup Danmark  Spotter Guide og få et hurtigt overblik over feltet.