Tilmelding og deltagelse

Krav til deltagelse

De overordnede krav for deltagelse er som nedenstående. For mere information omkring kravene til hold og deltagere i ESR Porsche Esports Carrera Cup Denmark, kan du downloade reglementet ved at klikke på knappen herunder. 

  • Det er obligatorisk at deltage som hold á to kørere
  • Holdets kørere skal være fyldt 13 år 
  • Holdets deltagere skal have en iRating på minimum 3500 og iRacing C-licens
  • Holdets leder / ansvarlige skal være over 20 år gammel 

Find din holdkammerat

Er du på udkig efter en holdkammerat kan du roligt tilslutte dig ESR’s Discord kanal. Her bliver du en del af et Digital Motorsport fællesskab, hvor du kan finde holdkammerater eller rekruttere kørere til det eget hold. Tilslut dig ESR’s Discord kanal ved at klikke på knappen herunder. 

Tilmelding til Prækvalifikation

Det er nødvendigt at holdet tilmelder sig prækvalifikationen til ESR Porsche Esports Carrrera Cup Denmark. Holdet består af to kørere. Det er gratis at tilmelde sig og deltage i prækvalifikationen til mesterskabet.

Resultater og invitation

Resultatet bliver afgjort ved at kombinere hver kørers hurtigste tid og tage gennemsnittet. De 12 hold som har bedste gennemsnitstid, modtager invitation til mesterskabet. Alle resultater offentliggøres på sociale medier og lægges op på denne hjemmeside, under resultater. Tilmeldingsgebyret til ESR Porsche Esports Carrera Cup Denmark er 3000 kr + moms pr. hold.